Козметика на фарове

Защо е нужно да поддържаме нашите фарове винаги добре изглеждащи козметично, както от вън така и в сърцето им?
Защото фаровете на автомобила ни са нашите очи, ако не можем да виждаме през тъмната част от денонощието, то ние сме податливи на повече напрежение, както физическа така и психическа умора. А при тези симптоми които изпитваме ние губим цялото удоволствие от шофирането. Ние от Авто Център Пандора можем да Ви помогнем в това отношение. Как ли ? Като възстановим вашите стъкла, чрез коригиране на външния слой с абразивни материали и политури, което ще подобри техническото и визуалното състояние на вашите фарове и ще може да виждате на пътя с до 30% повече. За да запазим дълготрайният ефект, то ние апликираме и защитно самовъзстановяващо се прозрачно фолио или така нареченото PPF ( paint protection film), който е устойчив до 10 г. Той предпазва от окиси, налепи, удари от камъчета и UV лъчения. А за да постигнем възможно най – доброто за вашите очи на автомобила ние Ви предлагаме следващата финална услуга, която е дори по - добра от оригинала.  

Ремонт на фарове

Когато Вашите очи на автомобила бъдат козметично излекувани външно, но светлината все още не е достатъчна, то ние предприемаме нашата финална услуга, която е ремонт на очите(фаровете) и ще се погрижим за 99 % от възстановяването им. Тогава Вие вече ще можете да виждате на пътя през тъмната част от денонощието. А какво включва нашето лечение ли?
Първото  и най – важно нещо за нас, е вашите фарове да са технически изрядни. За тази цел  разглобяваме фаровете на съставните им части и подменяме захабените и износени светлоотразителни рефлектори с рециклирани, които са преминали през контрол на качеството или така нареченото QUALITY CONTROL. След като сме оперирали вашите очи продължаваме с периферните карантии  във Вашите фарове:

-Правим инспекция на инсталацията (кабелите), ако има проблем с тях го коригираме и продължаваме с крепежни, монтажни и регулиращи части. Финализираме с всички уплътнители, О- пръстени и гумени уплътнения, за да сме сигурни, че няма да пропускат влага. До тук с техническата част на фаровете. Следват козметични СПА процедури по вашите фарове. Трябва да знаете, че не на всяка цена се почиства всяка повърхност, за да не нарушим покритието на някой декоративен елемент. Специално за стъклата (капаци) на 70 % на повечето автомобили не могат да се чистят от вътре, защото се получават микро драскотини и при светване на фаровете се виждат за това при силно износени стъкла по желание на клиента се закупуват нови и препоръчваме на новите стъкла (капаци ) да се апликира PPF, за да предотвратим износването им от външна страна. Последна препоръка – след като сме ремонтирали вашите фарове, за да запазим тяхното техническо състояние за по дълго време, ние монтираме ЛЕД системи от нашите партньори Фарове Лайф. По този начин вие получавате фарове по - добри от оригинала.

Забележка!!!

След монтаж на фаровете на автомобила, ако не бъдат регулирани правилно има вероятност да не свети оптимално на пътя поради разсейване на светлината  и не можем да гарантираме, че няма да заслепяват насрещно движещите се автомобили. За това ние предлагаме и тази услуга – регулиране на фарове, но за целта автомобилът трябва да бъде при нас. Ако Вие сте от далеч и няма как ние да регулираме фаровете, то вие трябва да намерите компетентни лица свързани с настройка и регулиране на осветителната уредба.