Полиране без корекция

Полирането без корекция е услуга за собственици на автомобили, които искат да се възстанови само блясъка им или лаковото покритие е прекалено износено и няма как да направим нужната корекция.

Препоръчваме веднъж годишно, да се извършва полиране без корекция, за да се предотврати наслояването на окиси и налепи по екстериора. За тази цел апликираме защитни покрития с различна устойчивост и времетраене.

ЗАБЕЛЕЖКА!!!
Автомобили с микро пукнатини или дупки в лаковото покритие няма как да бъдат запълнени или заличени, освен с пребоядисване на повредения екстериорен детайл.

Полиране с корекция

Полирането с корекция е услуга, която включва подготовка – така нареченото клейване на екстериора, премахване на окиси и налепи от лаковото покритие, след това пастираме с абразивни политури и абразивни падове с професионална ексцентрична машина. За да придобие блясък и хидрофобност вашият автомобил, полираме с финна политура и финен пад с професионална ексцентрична машина, за да избегнем нежелани холограми и да придобие перфектен блясък така наречен BUFF COLOR.

Препоръката е веднъж на две или три години спрямо защитното покритие, което сме апликирали.

ЗАБЕЛЕЖКА!!!
Автомобили с микро пукнатини или дупки в лаковото покритие няма как да бъдат запълнени или заличени освен с пребоядисване на повредения екстериорен детайл.
Когато на автомобилът не се прави правилна поддръжка, гаранцията отпада.

Защитни покрития

- Керамично покритие за автостъкла, което осигурява силно водоотблъскване, гладкост на стъклото и кристална видимост.
- Нано керамични покрития за екстериор на автомобили, които осигуряват защита от окисляване и налепи и са устойчиви от 6 до 24 месеца.

Допълнителна информация

1. Полиране без корекция 

- Тази услуга е препорачителна за автомобили, които имат нужда от поддръжка на лаковото покритие или имат съвсем леки драскотини(паяжина от микро драскотини).

- Работим с абразиви, които не коригират лаковото покритие, а премахват налепи и окиси. Финална стъпка – (Color buff)подсилване на дълбочината на цвета и създава блясък.

ЗАБЕЛЕЖКА – При премахване на дълбоки драскотини се насочете към следващата услуга!!!

2. Полиране с корекция 

- Тази услуга е препоръчителна за износено лаково покритие...

- При корекцията премахваме 80% от драскотините на прави участаци от детайла.

- При по сериозни драскотини или там където е нарушено лаковото покритие препоръчавме пребоядисване на детайла.

3. Защитни покрития 

Защитно покритие от тип сийлънт с дълготрайност върху лаковото покритие до 12 месеца (~45 измивания).

Неговото предимство е невероятният стъклен ефект и гладкост на повърхността. Покритието подсилва дълбочината на цвета и създава блясък. Повърхността е защитена от UV лъчите, киселинни дъждове, птичи изпръжнения, варовикови петна.